Norsk English Dutch
Meny
Balslev Gruppen

Temareiser Fredrikstad

Unike temareiser og rundreiser

Bli med på en spennende reise med Temareiser Fredrikstad. Alle reisene er nøye planlagt helt ned i minste detalj og med spesielt utvalgte reiseledere og dyktige kulturformidlere som elsker å dele sin kunnskap og kjennskap om reisemålene. I 25 år har Temareiser Fredrikstad reist verden rundt med Norges fremste eksperter og historiefortellere. 

Se et utvalg av de spennende reisene:
Kulturreiser og historiereiser til spennende reisemål
Aktiv ferie - sykkelturer og vandringer
Seniordans - dans med likesinnede i varmere strøk
Langtidsferie

Enten du er interessert i historie, kultur, natur, mat og vin, eller en kombinasjon av alt dette, har Temareiser Fredrikstad noe å tilby. Fra guidede turer til historiske steder og kulturelle monumenter til kulinariske opplevelser på lokale markeder og vingårder - alle program er nøye utformet for å gi deg forståelse og innblikk på reisemålet.

 

Temareiser Fredrikstad legger stor vekt på kvalitet, komfort og personlig service, og samarbeider tett med erfarne lokale guider og leverandører for å sikre en førsteklasses opplevelse for deg. Uansett om du reiser alene, som par eller i en gruppe, er målet å skape minnerike øyeblikk og inspirerende opplevelser som varer livet ut. 

Temareiser Fredrikstad er det ideelle valget for deg som ønsker å utforske verden på en dypere og mer meningsfull måte.

 

Temareiser - minner for livet

 

 

Les merLukk