



Høsthelg på Brimi Fjellstue
Arne Brimi inviterer oss til Vianvang for en stemningsfull kveld – et kulinarisk møte med naturens eget kjøkken, fulle av smaker fra Jotunheimen og historier fra mesterkokken selv. Dette er en kveld med mange smaker fra Jotunheimen, tanker rundt matfilosofi og et kulinarisk møte med "Naturens kjøkken».
Men helgen byr på mer enn det: fredagskvelden starter med en smakfull 4-retters middag på Brimi Fjellstugu, der vi også skal bo denne helgen. På lørdag står den lokale guiden Vegard Brimi klar og tar oss med på en frisk fottur til Steinbua, der spennende lunsj fra bålet venter. Steinbua ligger 4 kilometer fra fjellstua og gir en fantastisk utsikt mot Tesse og Rondane.
Mellom gode måltider nyter vi myke senger, frisk fjelluft og ekte Brimiland-gjestfrihet.
Bli med på en opplevelsesrik høsthelg på Brimi Fjellstue!
Pris kr 14 850,-:
- Busstransport i moderne turbuss
- To overnattinger i dobbeltrom på Brimi Fjellstugu
- To frokosterog to fantastiske middager
- Vandretur til Steinbua med lokal vert Vegard Brimi og en 3-retters bållunsj
- Besøk på Heidal Ysteri og Bakeri
- Besøk i Prøysenstua
- Teknisk reiseleder med på hele turen
TILLEGG:
Enkeltrom pr person kr. 1 500,-
Depositum kr 3 000 pr person vil bli fakturert etter at vi har mottatt påmelding.
Husk reise- og avbestillingsforsikring – kontakt ditt forsikringsselskap!
Det tas forbehold om endring i busstider, samt endring i program som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, f.eks. vær- og kjøreforhold.
- Middag med Arne Brimi på Vianvang
- Fottur til Steinbua med Vegard Brimi og 3-retters bållunsj
- 4-retters middag på Brimi Fjellstugu
- Heidal Ysteri & Bakeri
- Besøk på Prøysenhuset

Terje har vært reiseleder siden 1998 og reist med utallige musikkgrupper, firmagrupper og temagrupper.
-
Foto: Torstein Bjørgen Ledia AS
-
Foto: Cathrine Dokken
-
Foto: Cathrine Dokken
-
Foto: Cathrine Dokken
-
Foto: Cathrine Dokken
Her kan du lese mer om bostedet: Brimi Fjellstugu